Atelier Schinteie.ro

UN CADOU DEOSEBIT !!!
Dv-stră stiţi ce sfânt(ă) este prăznuit(ă) în chiar ziua dv-stră de naştere ??? Dacă nu , daţi CLICK pe icoana de mai sus
si AFLAŢI
. Comandaţi acum icoana sfântului dv-stră protector . DACĂ AVEŢI CUNOSTINŢE, FACEŢI-LE O SURPRIZĂ DEOSEBITĂ DĂRUINDU-LE ICOANA SFÂNTULUI PROTECTOR, a sfântului prăznuit în chiar ziua lor de naştere .VEZI si COMANDĂ !!!
Alte nume de sfinţi din ziua dv-stră sau a celor dragi... se pot afla dacă studiaţi calendarul ortodox de mai jos:
CALENDAR ORTODOX - Aflaţi ce sfinţi vă protejează !!!


COMANDAŢI ACUM ! pentru bucuria celor ce primesc...!!!Atelier Schinteie.ro

Familia Schinteie.ro

Atelier Schinteie.ro

Reveniţi la pagina cu modele de icoane. Da-ţi CLICK pe acest BANNER ! ! !.
 Revine la Pagina ICOANELOR


LISTĂ PREŢURI INFORMATIVE la icoanele pe LEMN STRATIFICAT - care nu se curbează, nu se crapă, nu se umflă, lemn de cea mai buna calitate, cu foiță de aur de 24 kt ”Made in Germany” :


* lemn stratificat tip "napolitana".

ICOANELE pe lemn stratificat (cu foiță de aur de 24 kt) CU UN SINGUR SFÂNT LA URMATOARELE MĂRIMI :

14/18 cm = 300 lei; 18/24 cm = 480 lei ; 22/30 cm = 600 lei ; 26/34 cm = 950 lei ; 30/40 cm = 1.300 lei ;

Pictăm şi alte mărimi mai mari . Puteţi alege dv-stră dimensiunea .

La icoanele cu un singur sfânt plus alte personaje sau peisaje , preţurile se aplică ca la CELE DE MAI JOS sau chiar mai mari în funcţie de complexitatea modelului . Informaţii exacte puteţi obţine direct de la noi prin e-mail sau telefon cu WhatsApp 0745.012332 sau pe Tel. Fix Atelier: 0267.341773.


* lemn stratificat gletuit complet.

La Maica Domnului cu Pruncul Iisus sau cu DOI SFINŢI ( Pe Lemn STRATIFICAT cu FOIȚĂ DE AUR DE 24 KT.) :

14/18 cm = 330 lei , 18/24 cm = 510 lei, 22/30 cm = 620 lei ; 26/34 cm = 980 lei, 30/40 cm = 1.400 lei.

Pictăm şi alte mărimi mai mari . Puteţi alege dv-stră dimensiunea.

ICOANELE pe LEMN DE TEI (cu FOIȚĂ DE AUR de 24 kt) CU UN SINGUR SFÂNT LA URMATOARELE MĂRIMI :

14/18 cm = 330 lei; 18/24 cm = 500 lei ; 22/30 cm = 640 lei ; 26/34 cm = 1.000 lei 30/40 cm = 1.450 lei ;

La icoanele cu un singur sfânt plus alte personaje sau peisaje , preţurile se aplică ca la CELE DE MAI JOS sau chiar mai mari în funcţie de complexitatea modelului . Informaţii exacte puteţi obţine direct de la noi prin e-mail: matei.schinteie@gmail.com sau telefon 0745.012332 cu WhatsApp.

La Maica Domnului cu Pruncul Iisus sau cu Doi SFINȚI ( Pe LEMN DE TEI cu FOIȚĂ DE AUR de 24 KT.) :

14/18 cm = 350 lei , 18/24 cm = 530 lei, 22/30 cm = 670 lei, 26/34 cm = 1.100 lei, 30/40 cm = 1.500 lei.

Pictăm şi alte mărimi mai mari. Puteți alege dv-stră dimensiunea.

1. Icoanele PRĂZNICARE pe LEMN DE TEI cu FOIȚĂ DE AUR de 24 kt la dimensiunea de 22/30 cm = 270 euro, 26/34 cm = 310 euro, 30/40 cm = 380 euro.

2. Icoanele PRĂZNICARE pe LEMN STRATIFICAT cu FOIȚĂ DE AUR de 24 kt la dimensiunea de 22 /30cm =250 euro, 26/34 cm = 270 euro, 30/40 cm = 360 euro.

La icoanele pe LEMN DE TEI şi la cele cu FOIŢĂ de AUR de 24 kt preţurile se pot calcula EXACT numai la momentul comenzii !!!

ATENȚIE ! Acest preț nu este cel final . ci doar orientativ... Pentru INFO sunați la telefon (004) 0745012332 (RO)- Matei Schinteie. Toate prețurile de mai sus sunt exclusiv informative/orientative.

Actualizare : 26.09.2020

* lemn de tei natur cu traverse pe spate în faza primară - nebăiţuit.

Pictăm CATAPETESME, Dvere, Troiţe, Cruci de Altar, Epitafuri etc.

* PICTĂM ICOANE ŞI PE DIMENSIUNILE PROPUSE DE DV-STRĂ . ORICE DIMENSIUNE POSIBILĂ .* TRIMITEM ICOANELE PRIN COLET POŞTAL ( POŞTA ROMÂNĂ ).
sau CURIERAT RAPID: ( FAN COURIER, CARGUS sau alte variante ).

Cazuri și cu PLATA RAMBURS la unele lucrări !!!

La comenzile ce depășesc valoarea de 500 lei se percepe un avans de minim 50% din preț !!!

AVANSUL se trimite prin : ,
CONT BANCAR sau TRANSFER RAPID.

PENTRU STRĂINATATE : ( EUROPA ), TABITA Tour, POŞTA ATLASSIB sau prin prietenii sau rudele dv-stra - ALTE ŢĂRI de pe alte continente : POȘTĂ si AVION.


*PICTĂM ORICE MODELE LA COMANDĂ, MODELELE NOASTRE SAU ALE CLIENŢILOR. (Trimite-ţi prin Poştă, E-mail, MMS, Watsapp sau Facebook ).Matei Schinteie, Oficiul Poştal 1, Căsuţa Poştală 24, Loc. Covasna,Cod. 525200, Jud. Covasna, România, Europe.matei.schinteie@gmail.com

kornelia.schinteie@gmail.comADRESE FACEBOOK:
- Matei Schinteie
- Stoc icoane pictate SchinteieArt.
- Pictură iconostase - SchinteieArt.
- Icoane pictate la comandă Schinteie
- Atelier pictură icoane
- Maria Kornelia Schinteie -iconographer
- Matei Schinteie - iconographer

* PENTRU PRĂZNICARE SAU MODELE MAI COMPLEXE PREŢURILE SUNT NEGOCIABILE IN FUNCŢIE DE MĂRIME SI MODEL. (INFORMAŢII LA TELEFON)

* LA SUME MARI POSIBILITATE DE PLATĂ ÎN RATE.

* ATENŢIE ! CLIENTUL VA SUPORTA TAXELE POŞTALE ( NU SUNT MARI, SUNT STABILITE DE POŞTA ROMÂNA ŞI DE CELELALTE FIRME IN FUNCŢIE DE DISTANŢĂ ŞI GREUTATE .)

* Unele CHELTUIELI DE ÎMPACHETARE LE SUPORTAM NOI.

*GARANŢIE: Icoanele pictate de noi au Garanţie nelimitată . Acest tip de Garanție se acordă numai/EXCLUSIV dacă produsele noastre sunt manevrate, transportate și păstrate în condiții normale, firești. Această garanție nu acoperă defectele și deteriorările provocate de uzura naturală, de intemperii, de inundații, de degajările de căldură, incendii, de îngheț, dezgheț , al interacțiunii cu alte obiecte, al neglijenței, al oricăror accidente sau al unei întrețineri necorespunzătoare, etc., oricând s-ar întâmpla în timp. Garanția nu obligă vreodată pe urmașii noștri sau continuatorii activității noastre de după noi.

*OFERIM CHITANŢĂ ŞI FACTURĂ DECONTARE FIRMĂ/PAROHIE şi la PERSOANE FIZICE.

*OFERIM CERTIFICAT DE CALITATE din partea Furnizorului nostru pentru FOIȚA DE AUR de 24 karate de cea mai bună calitate: ”Made in Germany”.

** = preţurile icoaanelor se pot modifica oricând datorită creşterii preţurilor la materialele de pictură, taxe şi impozite, etc. Site-ul din anumite motive independente de voinţa noastră poate rămâne neactualizat,... atunci şi preţurile rămân neactualizate. Pentru orice nelămurire sunaţi la telefoanele (Fix) 0267.341773 sau (Mobil) 0745.012332 cu WhatsApp .
COMANDA SE POATE FACE atât prin TELEFON sau WhatsApp cât și prin E-MAIL:
și prin orce mijloc tehnic deținut de noi :).

(004) 0267.341773 - (004) 0745.012332 sau WattsApp

Trimite-ţi comanda dv-tră şi adresa de expediţie completă ( nume , prenume , strada , număr, bloc, etaj , scara , localitatea , codul localităţii , numărul Oficiului Poştal de care aparţineţi , judeţul , ţara şi numerele de telefon fix şi mobil. )

Veţi primi un răspuns de CONFIRMARE COMANDĂ în cel mai scurt timp posibil .

PENTRU URGENŢE SI INFORMAŢII SUPLIMENTARE SUNAŢI LA TELEFOANELE : (004) 0267.341773, (004) 0745.012332 sau WattsApp.


* text in any language.

e-mail : matei.schinteie@gmail.com

kornelia.schinteie@gmail.com

( Adresa conţine un punct între prenume şi nume. Copiaţi cu Copy/Paste.
Aşa e mai sigur ! :) - )

În caz că NU primiţi din partea noastră un răspuns de confirmare a comenzii în termen de două zile, vă rugăm să ne contactaţi neaparat telefonic.
Insistaţi, nu renuntaţi!.
Vă mulţumim !

-------------------------

Preţurile sunt "de atelier." Nu adăugăm procent comercial şi nu suntem plătitori de T.V.A. Aceste preţuri sunt cele mai mici posibile, stabilite special pentru dv-stră. Avem mărimi şi preţuri pentru "toate buzunarele". Cumpărând de la noi investiţi în viitor. Icoanele pictate de noi poartă semnătura SCHINTEIE. Ele pot fi dăruite la orice ocazie/eveniment şi pot fi lăsate moştenire. Noi nu facem rabat la calitate. Oferim garanţie nelimitată*.

-------------------------

Deoarece munca nostră este ”hand made” Atelierul nostru fiind unitate meșteșugărească, COMANDÂND la noi icoane pictate după modelele dvs sau modelele noastre acceptați necondiționat MANIERA noastră personală de pictare și TIMPUL de execuție a comenzii care poate fi prelungit unilateral de către noi din motive obiective. Acceptați deasemenea să NU vi se returneze banii pentru nici un motiv de refuz indiferent de originea lui, ci acceptați ca noi să vă pictăm o altă/e icoană/e în schimbul celei/celor refuzate. Comandând la noi indiferent pe ce sisteme ( verbal - ”face to face” - telefonic, SMS, Facebook, E-mail, WhatsApp, Instagram, etc.) se deduce și acceptați că ați luat la cunoștință condițile COMENZII făcute la noi și toate condițile noastre de colaborare. Vă mulțumim !

ATENȚIE !!! NU pictăm pentru cei ce negociază la preț !!! -------------------------

OFERTA PENTRU OAMENII DE AFACERI/Firme/Asociatii/Fundatii/Parohii/etc .

CERE OFERTA DE ICOANE ŞI DISCOUNT


Cel mai deosebit cadou posibil !!!

O icoană cadou ajunge la sufletul colaboratorilor, a partenerilor dv-stră de afaceri si rezistă mult mai mult decat trăim noi. "Timpul trece , icoanele ramân" .

     Matei SCHINTEIE şi Maria-Kornelia SCHINTEIE au deschis în anul 2000 propriul Atelier de pictură icoane la comandă în Staţiunea Covasna din judeţul cu acelaşi nume. De atunci au pictat icoane pentru creştinii din toată ţara , iar prin ortodocşii români şi turiştii străini , lucrările lor au ajuns şi pe alte meridiane. ( Australia, Danemarca, Serbia, Ungaria, Germania, Austria, Elveţia, Franţa, Belgia, Olanda, Irlanda, Spania, Anglia, Canada, U.S.A, Bolivia, Brazilia, Noua Zeelandă, Afganistan, etc ). Lucrările lor le puteţi vedea în biserici, mânăstiri şi schituri de pe tot cuprinsul ţării.

     EXPOZIȚII INTERNAȚIONALE !!!
Matei Schinteie şi Maria-Kornelia SCHINTEIE au expus în anul 2016 în DANEMARCA în Copenhaga la invitația Ambasadei Române, în AUSTRIA la MŐDLING la 14 km sud de Viena la invitația Primăriei de acolo și în AUSTRALIA la MELBOURNE și în capitala CANBERRA la invitația Ambasadei Române.

     CATAPETESME PICTATE!!!
9 ICONOSTASE DE BISERICI au pictat de-a lungul anilor : GENOVA în ITALIA, BUCUREȘTI la Paraclisul Patriarhal, SIRET, jud. Suceava, ANINA - Caraș - Severin, COVASNA Stațiune, la PREJMER, Jud. Brașov., SĂCEL, Jud. Maramureș., ROMA / Fiumicino, - ITALIA.BRUXELLES, BELGIA , Nenumărate piese din iconostas , Cruci de Altar, Prapuri, Dvere, Epitafuri, etc au fost pictate pentru bisericile din România și străinătate.

     Icoanele pictate de ei se află în casele creştinilor şi în chiliile multor monahi şi monahii pentru Slava Lui Dumnezeu şi mântuirea oamenilor.

O icoana este mai mult decat un obiect de artă , este un obiect de cult cu putere multă fară de care nu ne putem mântuii. Reprezintă chipul văzut al Lui Dumnezeu - Iisus Hristos Mântuitorul si chipul sfintilor Lui .

În această perioadă plină de confuzii , cine nu ar fi adânc impresionat de un astfel de dar?
Un asemenea cadou este cu totul deosebit şi ajunge printre obiectele de artă de pe peretele din casa sau din biroul personal al celui care a primit-o. " Nici o casă fară icoane ! " , " Nici un birou fară icoane ! ". Se ştie că pe langă valoarea materială , icoana are şi o mare valoare sentimentală şi spirituală. Iar atunci când icoana este privită, îţi aduci aminte inevitabil de la ce întâlnire, conferinţă sau hram ai primit-o şi mai ales de cel care ţi-a oferit-o cadou. Orice om de afaceri care se respectă şi cu frică de Dumnezeu iși doreşte să devină CTITOR la o sfântă biserică sau mânăstire .
Dv-stră sunteţi ctitor ? Daca nu ,... puteţi deveni. La protocol, pe langă celelalte daruri, o icoană impresionează cel mai mult. OAMENII DE AFACERI ştiu ca nu pot reuşi decât cu ajutorul Lui Dumnezeu. Ce cadou pe care l-aţi oferit, poate rezista atâta timp şi poate aduce atâta bine ? Noi vă personalizăm icoanele comandate GRATUIT cu numele firmei/asociaţiei/parohiei dv-stră şi cu orice alte date dorite. EXEMPLU :

" Dumnezeu să vă Binecuvanteze şi spor in afaceri ! "
S.C. Numele Firmei SRL
Localitatea /Anul/etc

" Cu dragoste în Hristos pentru mântuirea dv-stra şi a întregii familii " Pr. Paroh POPESCU IOAN si Preoteasa Teodora
Parohia " Buna Vestire "
Localitatea ... / Anul ... /etc

" CASĂ DE PIATRĂ ! " sau/şi " De la NAŞII .... pentru FINII...." .
Familia Geogescu Mihai si Ana cu copiii ... .
Localitatea /Anul/etc .

VĂ OFERIM FACTURĂ ŞI CHITANTĂ pentru decontare în contabilitate . Cheltuielile sunt deductibile .
În speranța unui bun început al colaborarii noastre, vă așteptăm cu prima comandă fermă.

NU UITAŢI ! :

" TIMPUL TRECE , ICOANELE RAMÂN. "

CERE OFERTA DE ICOANE SI DISCOUNT


PROTECȚIA DATELOR: Site-ul acesta nu folosește cooki-uri și nu prelucrează datele personale ale vizitatorilor.